Eräkontio

Eräkontio


Eräkaupan nimi: Eräkontio
Osoite: Näätämöntie 10, 90900 Kiiminki
Puhelinnumero: 088169267
Sähköpostiosoite: osku@erakontio.fi
Kotisivut: www.erakontio.fi

Anna pisteet

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (ääniä: 4, keskiarvo: 3,25 / 5)
Ladataan...
4 arvostelua

  Tommi Ruohonen

  Täysin ala-arvoista toimintaa kyseisellä yrityksellä. Elokuussa tilattuja uistimia ei ole edelleenkään toimitettu, ja kohta on marraskuu. Ensimmäinen ja viimeinen kerta kun käytän tätä ”yritystä”.

  Nimetön

  Ei löytynyt myymälän aukioloaikoja

  Kohtuutonta

  Arvostelujen mukainen heikko palvelu jatkuu edelleen. Ei vastausta sähköposteihin, jotka koskee saadun tuotteen palautusta. Ilmeisesti ei ole asiakaspalautusmahdollisuutta eli ilmaista palautusoikeutta postin välityksellä, näin postista tiedettiin sanoa. Lisäksi posti kertoi, että yrityksen nettisivujen perusteella yritys ei hae paketteja postitoimipaikasta vaan tuote kannattaa lähettää ovelle, jolloin postimaksu olisi tullut huikeat 22 euroa. Mielestäni todella kohtuutonta kaupankäyntiä kuluttajaa kohtaan.

  Päivikki

  Tilasin ja maksoin kahdet samanlaiset housut. Muutaman päivän päästä tuli lähetys, sisältäen vain yhdet housut -ei lähetyslistaa tai palautusohjeita. Soitto heti liikkeeseen, automaatti vastassa, jonne ilmoitin, ei mitään tulosta. Muutaman päivän päästä tekstiviesti, ei tehoa,,, joten autonrattiin 260km:n mutkareissulle. Ei noteerattu asiakkaaksi, koska ensisijaisesti palvelut miespuolisille. Kauppiaalle ei meinannut mennä perille, mitä tarvitsin (toisia ei ollutkaan), tyrkytti kaikenlaista. Tuli siis tuotepalautus, ja sain rahat tilille. Ei pahoittelua, saati minkäänlaista hyvitystä. Hintataso liikkeessä näytti vaihtelevan, moni tavara huomattavasti kalliimpaa kuin muualla. Liike epämääräisen sekava. Palvelua ilman hössötystä soisi petrattavan, ja huomioitavan, että naisia ei kannata palvella samanlailla kuten takavuosina tehtiin autokaupoissa.

Arvostele, kommentoi tai kerro kokemuksista